Botterbone met Chorizo

BOTTERBONE MET CHORIZO

Die geure van Spanje in een pot! Hierdie smaaklike Mediterreense eenskottelgereg is perfek vir enige tyd van die jaar.

(bedien 4)

Bestanddele

  • 150g chorizo
  • 1x410g botterbone, gedreineer
  • 1 teelepel gerookte paprika
  • ¼ koppie witwyn-asyn
  • 2 eetlepels Old Brown sherrie
  • 2 knoffelhuisies, fyngedruk
  • Sap van 2 suurlemoene
  • 1-2 eetlepels vars gekapte kruisementblare

Metode

  1.  Sny die chorizo in 0.5cm ringetjie en halveer.
  2.  Braai die chorizo in ‘n pan totdat dit begin verbruin
  3.  Voeg die botterbone by.
  4.  Meng die paprika, asyn, sherrie, knoffel en suurlemoensap saam.
  5.  Gooi die sous oor die bone-mengsel in die pan.
  6.  Laat liggies braai totdat die asyn en sherrie verdamp het.
  7.  Bedien warm, sprinkel gekapte kruisementblare oor.
Hierdie resep verskyn in ons Mediterreense e-boek.
Hier is die skakel om nog smullekker resepte te kry:
Mediterranean Diet e-book:  

This image has an empty alt attribute; its file name is Mediterranean-Diet-book-cover-776x1024.jpg

Op ons gewilde toep is die Mediterreense Eetplan ook een van
ons drie eetplanne. Om meer oor die toep te weet, hier is die skakel:
LK FITNESS TOEP

 

Leave a Reply